Petri.com forums Home Forums Start Page Forums Frequently Asked Questions FAQ Member List Members List
Go Back   Petri IT Knowledgebase Forums > Messaging Software > Exchange 2000 / 2003
Petri.com is happy to award RicklesP the title of Most Valuable Member !!!
Register Calendar Calendar Search Petri IT Knowledgebase Forums Search Todays Posts Today's Posts Mark Forums Read
Notices

JPG not showing in Forwarded Mail

JPG not showing in Forwarded Mail

this thread has 31 replies and has been viewed 3386 times

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 26th March 2012, 12:37
tehcamel's Avatar
tehcamel tehcamel is offline
Moderator
 
 Join Date: Mar 2009
  6 month star 12 month star
 Location: Melbourne
 Posts: 5,610
  Send a message via Skype™ to tehcamel
 Reputation: tehcamel is a splendid one to beholdtehcamel is a splendid one to beholdtehcamel is a splendid one to beholdtehcamel is a splendid one to beholdtehcamel is a splendid one to beholdtehcamel is a splendid one to beholdtehcamel is a splendid one to behold (717)
Default Re: JPG not showing in Forwarded Mail

I'll assume this is a real question. So.


the tickbox that says "logging enabled" means it's enabled.
__________________

Melbourne IT Support


Please do show your appreciation to those who assist you by leaving Rep Point
  #12  
Old 26th March 2012, 14:58
Ossian Ossian is offline
Administrator
 
 Join Date: Nov 2003
  6 month star 12 month star
 Location: Bonnie Scotland
 Posts: 16,702
  Send a message via Skype™ to Ossian
 Reputation: Ossian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant future (1549)
Default Re: JPG not showing in Forwarded Mail

I actually said "verbose" logging.
If you click on the rather visible "Properties" button, you should be able to choose which fields to log -- choose everything temporarily, then change back to previous settings (which you will need to document)

@tehcamel -- unfortunately yes (review the OP's history)
__________________
Tom Jones
MCT, MCSE (2000:Security & 2003), MCSA:Security & Messaging, MCDBA, MCDST, MCITP(EA, EMA, SA, EDA, ES, CS), MCTS, MCP, Sec+
PhD, MSc, FIAP, MIITT
IT Trainer / Consultant
Ossian Ltd
Scotland

** Remember to give credit where credit is due and leave reputation points where appropriate **
  #13  
Old 27th March 2012, 07:13
swapneel's Avatar
swapneel swapneel is offline
Member
Staying around
 
 Join Date: Oct 2008
  6 month star 12 month star
 Location: ind
 Posts: 281
  Send a message via Skype™ to swapneel
 Reputation: swapneel is an unknown quantity at this point (0)
Default Re: JPG not showing in Forwarded Mail

I have done Tick mark remaining check box.

It maybe slow down my server ? the logs will generate more information for diagnostic.

Last edited by swapneel; 27th March 2012 at 07:15.. Reason: tic mark
  #14  
Old 27th March 2012, 10:52
Ossian Ossian is offline
Administrator
 
 Join Date: Nov 2003
  6 month star 12 month star
 Location: Bonnie Scotland
 Posts: 16,702
  Send a message via Skype™ to Ossian
 Reputation: Ossian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant future (1549)
Default Re: JPG not showing in Forwarded Mail

Sigh...yes, verbose logging WILL slow down your server, but you need to do it to try to solve your problem. Hence the recommendation to turn it off afterwards.

Now you have enabled verbose logging, do the same things you did previously (view email with JPGs in OWA) then perhaps it would be best to give the logs to your network administrator to investigate.
__________________
Tom Jones
MCT, MCSE (2000:Security & 2003), MCSA:Security & Messaging, MCDBA, MCDST, MCITP(EA, EMA, SA, EDA, ES, CS), MCTS, MCP, Sec+
PhD, MSc, FIAP, MIITT
IT Trainer / Consultant
Ossian Ltd
Scotland

** Remember to give credit where credit is due and leave reputation points where appropriate **
  #15  
Old 27th March 2012, 11:56
wullieb1 wullieb1 is offline
Moderator
 
 Join Date: Jul 2005
  6 month star 12 month star
 Location: Brisbane, Australia
 Posts: 6,993
 Reputation: wullieb1 is a splendid one to beholdwullieb1 is a splendid one to beholdwullieb1 is a splendid one to beholdwullieb1 is a splendid one to beholdwullieb1 is a splendid one to beholdwullieb1 is a splendid one to beholdwullieb1 is a splendid one to behold (803)
Default Re: JPG not showing in Forwarded Mail

I wonder if this could be related to a check box in IE that shows pictures. I can't remember the exact location but it should be in advanced settings.

I'm presuming that the server address is added to your trusted sites???

Have you used another browser to check if the problem still exists???
  #16  
Old 1st April 2012, 12:14
swapneel's Avatar
swapneel swapneel is offline
Member
Staying around
 
 Join Date: Oct 2008
  6 month star 12 month star
 Location: ind
 Posts: 281
  Send a message via Skype™ to swapneel
 Reputation: swapneel is an unknown quantity at this point (0)
Default Re: JPG not showing in Forwarded Mail

I tried to change browser settings as well but same Problem !

is this problem regarding MIME Control...?
  #17  
Old 2nd April 2012, 03:55
ahmer_sahab ahmer_sahab is offline
Member
Staying around
 
 Join Date: Oct 2006
  6 month star 12 month star
 Location: Australia
 Posts: 291
 Reputation: ahmer_sahab is on a distinguished road (25)
Default Re: JPG not showing in Forwarded Mail

hi Swapneel,
Can you confirm me the questioned jpg is in email signature ?
  #18  
Old 3rd April 2012, 09:02
swapneel's Avatar
swapneel swapneel is offline
Member
Staying around
 
 Join Date: Oct 2008
  6 month star 12 month star
 Location: ind
 Posts: 281
  Send a message via Skype™ to swapneel
 Reputation: swapneel is an unknown quantity at this point (0)
Default Re: JPG not showing in Forwarded Mail

No its not about JPG signature any it accrues if any user receives a jpg (small size which we can normally see in mail no need to open attachment)

or any of the user who paste the excel columns in mail... OWA considered this as JPG !!!
  #19  
Old 3rd April 2012, 10:20
Ossian Ossian is offline
Administrator
 
 Join Date: Nov 2003
  6 month star 12 month star
 Location: Bonnie Scotland
 Posts: 16,702
  Send a message via Skype™ to Ossian
 Reputation: Ossian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant future (1549)
Default Re: JPG not showing in Forwarded Mail

@swapneel
Can you review all the questions asked in this thread and make sure you have answered them all in detail

Excel should paste in as HTML so if OWA thinks it is a jpg, you have something very wrong!
__________________
Tom Jones
MCT, MCSE (2000:Security & 2003), MCSA:Security & Messaging, MCDBA, MCDST, MCITP(EA, EMA, SA, EDA, ES, CS), MCTS, MCP, Sec+
PhD, MSc, FIAP, MIITT
IT Trainer / Consultant
Ossian Ltd
Scotland

** Remember to give credit where credit is due and leave reputation points where appropriate **
  #20  
Old 4th April 2012, 09:22
techmatrix techmatrix is offline
Banned
Casual
 
 Join Date: Aug 2010
  6 month star 12 month star
 Location: India
 Posts: 28
 Reputation: techmatrix is on a distinguished road (18)
Default Re: JPG not showing in Forwarded Mail

Quote:
Originally Posted by swapneel View Post
Hi,

We are using MS-Exchange 2003.

Our User using mail via web access only. Whenever we received any mail with containing JPG file it Shows in mail; when we forward this mail to anyone in our group it blocks the JPG file and shows CROSS marks on files.

Are you using GFI mail essentials?

Update us.

Thank you
Closed Thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Forwarded email zulu Exchange 2007 / 2010 / 2013 1 23rd January 2009 21:37
Lost inbound mail, even not showing up in the Message Tracking Center petardo Exchange 2000 / 2003 12 9th January 2009 17:38
Forwarded meeting requests sardonyx Exchange 2007 / 2010 / 2013 0 8th March 2008 00:45
Scanned emails to users showing in Outlook Junk Mail folder JDMils Exchange 2000 / 2003 1 12th July 2007 16:04
GAL Showing OU's instead of e-mail addresses sb61805 Exchange 2000 / 2003 0 14th July 2005 01:09


All times are GMT +3. The time now is 21:48.

Steel Blue 3.5.4 vBulletin Style ©2006 vBEnhanced
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Valid XHTML 1.0!   Valid CSS!

Copyright 2005 Daniel Petri