Petri.com forums Home Forums Start Page Forums Frequently Asked Questions FAQ Member List Members List
Go Back   Petri IT Knowledgebase Forums > Microsoft Networking Services > Terminal Services
Petri.com is happy to award RicklesP the title of Most Valuable Member !!!
Register Calendar Calendar Search Petri IT Knowledgebase Forums Search Todays Posts Today's Posts Mark Forums Read
Notices

How to deploy TS & Deployment Service on same network segment?

How to deploy TS & Deployment Service on same network segment?

this thread has 2 replies and has been viewed 866 times

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 2nd May 2012, 09:33
randyrock randyrock is offline
Casual
Casual
 
 Join Date: Sep 2011
  6 month star 12 month star
 Posts: 5
 Reputation: randyrock is on a distinguished road (10)
Default How to deploy TS & Deployment Service on same network segment?

Dear All,

Currently i have deployed TS & Deployment server on same sub net where as the problem is i couldn't run the both simultaneously as TS client cannot able to load into TS server since deployment service take precedence over TS.

Therefore is there any option to run both on same sub net simultaneously?If not,what should i follow to accomplish the same.

My network segment is 192.168.2.0.

Vlan is not configured in switch.

Kindly help me since it's screwing my mind.

Thanks in advance.
  #2  
Old 2nd May 2012, 14:55
ronitharebello ronitharebello is offline
Casual
Casual
 
 Join Date: Apr 2011
  6 month star 12 month star
 Posts: 5
 Reputation: ronitharebello is on a distinguished road (10)
Default Re: How to deploy TS & Deployment Service on same network segment?

I see no reason why it should not work.

Can you describe the issue a little more.
The TS and WDS is installed on the same server or 2 different servers in the same subnet?
Which OS?
Physical or Virtual?
What exactly you are trying to do and what Error message do you get on client?
  #3  
Old 3rd May 2012, 17:35
MVP yuval14 yuval14 is offline
MVP
MVP
 
 Join Date: Oct 2003
  6 month star 12 month star
 Location: IL
 Posts: 2,022
  Send a message via MSN to yuval14
 Reputation: yuval14 is a glorious beacon of lightyuval14 is a glorious beacon of lightyuval14 is a glorious beacon of lightyuval14 is a glorious beacon of lightyuval14 is a glorious beacon of lightyuval14 is a glorious beacon of light (506)
Default Re: How to deploy TS & Deployment Service on same network segment?

Is this the issue?

http://technet.microsoft.com/en-us/l...(v=ws.10).aspx
__________________
Best Regards,

Yuval Sinay

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/yuval14, Blog: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/yuval14
Closed Thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trying to segment network first time VLAN or PVLAN Yantra Cisco Routers & Switches How-to 2 3rd August 2011 17:04
Deployment of Network (RJ45) printer through GP kb1234 GPO 14 4th April 2011 01:04
Windows 7 Deployment on Vostro 230 : No network driver alex1002 Windows 7 1 13th December 2010 02:22
IP4 vs IP6 for a new network deployment brownmattc Windows Server 2008 / 2008 R2 4 3rd June 2009 17:21
2003 Automated deployment Service jem Windows Server 2000 / 2003 / 2003 R2 1 5th April 2006 13:10


All times are GMT +3. The time now is 17:36.

Steel Blue 3.5.4 vBulletin Style ©2006 vBEnhanced
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Valid XHTML 1.0!   Valid CSS!

Copyright 2005 Daniel Petri