Petri.com forums Home Forums Start Page Forums Frequently Asked Questions FAQ Member List Members List
Go Back   Petri IT Knowledgebase Forums > Messaging Software > Exchange 2000 / 2003
Petri.com is happy to award RicklesP the title of Most Valuable Member !!!
Register Calendar Calendar Search Petri IT Knowledgebase Forums Search Todays Posts Today's Posts Mark Forums Read
Notices

Exch 2003 OWA - 404 Page cannot be found

Exch 2003 OWA - 404 Page cannot be found

this thread has 2 replies and has been viewed 4632 times

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 5th December 2007, 12:16
Falcon Falcon is offline
Casual
Casual
 
 Join Date: Dec 2007
  6 month star 12 month star
 Location: Western Australia
 Posts: 2
 Reputation: Falcon is on a distinguished road (10)
Default Exch 2003 OWA - 404 Page cannot be found

Hello all
one of our clients is no longer able to access his mailbox through Outlook Web Access - after entering username and password, the OWA page begins to load (ie it divides the screen into what would be the folder list on the left and emails on the remainder of the screen) then it gives a 404 "Page cannot be found" error on both parts of the screen. This occurs when accessing the mailbox externally (http://mail.company.com.au/exchange), and also when attempting to access it from the internal Terminal Server (http://servername/exchange).
I can successfully connect to other mailboxes using OWA from my pc (external) and also from the same terminal server.
I can also successfully connect to the problem mailbox using Outlook on the Terminal Server - its just OWA thats the problem and only on this one mailbox.
Any suggestions?
Thanks in advance

Geoff
  #2  
Old 6th December 2007, 04:09
Falcon Falcon is offline
Casual
Casual
 
 Join Date: Dec 2007
  6 month star 12 month star
 Location: Western Australia
 Posts: 2
 Reputation: Falcon is on a distinguished road (10)
Default Re: Exch 2003 OWA - 404 Page cannot be found

Gday all
I resolved the problem by exporting the user's mailbox to pst, deleting and recreating the mailbox and importing the mailbox contents back in. problem solved for now but if anyone has any further knowledge on what might have caused it I'd be interested to hear it.
thanks
  #3  
Old 6th December 2007, 10:40
]SK['s Avatar
]SK[ ]SK[ is offline
Member
Here to help
 
 Join Date: Nov 2007
  6 month star 12 month star
 Location: Nottingham, UK
 Posts: 419
 Reputation: ]SK[ is on a distinguished road (36)
Default Re: Exch 2003 OWA - 404 Page cannot be found

I had a similar problem recently. Everything worked apart from Mobile Device syncs. It was saying Access Denied. I deleted my mailbox on the server and then used Recovery Centre to reconnect the deleted mailbox with my account. After that it worked fine. Exchange works in mysterious ways.
Closed Thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't get OWA login page to display server 2003 ZuG Exchange 2000 / 2003 2 24th September 2007 23:46
New Exchange 2003 FES, OWA Http error 404 jonno_2 Exchange 2000 / 2003 5 30th October 2006 16:43
OWA Admin - The page cannot be found David2850 Exchange 2000 / 2003 3 9th February 2006 23:25
HTTP Error 404 - File or directory not found butter Windows Server 2000 / 2003 / 2003 R2 3 16th July 2005 01:01
HTTP Error 404 - File or directory not found carras Windows Server 2000 / 2003 / 2003 R2 1 5th November 2003 20:03


All times are GMT +3. The time now is 14:38.

Steel Blue 3.5.4 vBulletin Style ©2006 vBEnhanced
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Valid XHTML 1.0!   Valid CSS!

Copyright 2005 Daniel Petri