Petri.com forums Home Forums Start Page Forums Frequently Asked Questions FAQ Member List Members List
Go Back   Petri IT Knowledgebase Forums > Messaging Software > Exchange 2000 / 2003
Petri.com is happy to award RicklesP the title of Most Valuable Member !!!
Register Calendar Calendar Search Petri IT Knowledgebase Forums Search Todays Posts Today's Posts Mark Forums Read
Notices

"This website requires you to log in"

"This website requires you to log in"

this thread has 4 replies and has been viewed 3563 times

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 21st January 2009, 21:03
Infin1ty Infin1ty is offline
Casual
Casual
 
 Join Date: Jan 2009
  6 month star 12 month star
 Posts: 10
 Reputation: Infin1ty is on a distinguished road (10)
Default "This website requires you to log in"

I've configured the OWA auth-form and i get this message when i try to get to my mailbox from Web.

I'm trying to find out what i did wrong, any help is appreciated.

Thanks.
  #2  
Old 21st January 2009, 21:24
Wired's Avatar
Wired Wired is offline
Administrator
 
 Join Date: May 2006
  6 month star 12 month star
 Posts: 3,220
 Reputation: Wired is just really niceWired is just really niceWired is just really niceWired is just really nice (384)
Default Re: "This website requires you to log in"

Please describe your OWA setup. Exchange 2000/3?

Does an actual login box pop up? If so, have you tried logging on with various types of domain credentials?
__________________
** Remember to give credit where credit is due and leave reputation points where appropriate **
  #3  
Old 21st January 2009, 21:48
Infin1ty Infin1ty is offline
Casual
Casual
 
 Join Date: Jan 2009
  6 month star 12 month star
 Posts: 10
 Reputation: Infin1ty is on a distinguished road (10)
Default Re: "This website requires you to log in"

Nothing popup except the "SSL warning", i've noticed if i remove the SSL and the auth-form then i get a login popup and it works.

But i want to use the OWA auth-form with SSL.
  #4  
Old 22nd January 2009, 00:53
Sembee's Avatar
MVP Sembee Sembee is offline
MVP
MVP
 
 Join Date: Apr 2006
  6 month star 12 month star
 Location: Newbury, UK
 Posts: 6,507
 Reputation: Sembee has much to be proud ofSembee has much to be proud ofSembee has much to be proud ofSembee has much to be proud ofSembee has much to be proud ofSembee has much to be proud ofSembee has much to be proud ofSembee has much to be proud ofSembee has much to be proud of (1137)
Default Re: "This website requires you to log in"

When you say that you remove SSL, what exactly are you doing?
Is that disabling the option to require SSL?
Ensure that you do not have the option to use personal certificates on the server.

Simon.
__________________
--
Simon Butler
Exchange MVP

Blog: http://blog.sembee.co.uk/
More Exchange Content: http://exchange.sembee.info/
Exchange Resources List: http://exbpa.com/
In the UK? Hire me: http://www.sembee.co.uk/

Sembee is a registered trademark, used here with permission.
  #5  
Old 22nd January 2009, 11:27
Infin1ty Infin1ty is offline
Casual
Casual
 
 Join Date: Jan 2009
  6 month star 12 month star
 Posts: 10
 Reputation: Infin1ty is on a distinguished road (10)
Default Re: "This website requires you to log in"

Everything works now, i just recreated the Exchange folders, i guess i did something wrong from the start.
the OWA works good but now i try to configure outlook 2007 to use RPC over HTTP and it does not work well so i will leave it for another thread.

thanks.
Closed Thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to backup company "website" in SBS 2003 firemedic555 SBS 2000 / 2003 / 2008 / 2011 2 28th July 2008 21:29
Dell 2850 "SBE Log Disable" error samdazz Misc 1 13th September 2007 02:35
Help...Deleted "SAM" now can't log on lsass.exe error stops me apeke2 Forgot Administrator Password 7 15th July 2006 20:03
Windows Server 2003 "Log On To:" field blank W3bbo Windows Server 2000 / 2003 / 2003 R2 3 29th November 2005 17:07
geeing rid of "clicktraking" (log of hijackthis en bendi Windows 2000 Pro, XP Pro 4 15th July 2004 22:51


All times are GMT +3. The time now is 14:16.

Steel Blue 3.5.4 vBulletin Style ©2006 vBEnhanced
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Valid XHTML 1.0!   Valid CSS!

Copyright 2005 Daniel Petri