Petri.com forums Home Forums Start Page Forums Frequently Asked Questions FAQ Member List Members List
Go Back   Petri IT Knowledgebase Forums > Messaging Software > Exchange 2007 / 2010 / 2013
Petri.com is happy to award RicklesP the title of Most Valuable Member !!!
Register Calendar Calendar Search Petri IT Knowledgebase Forums Search Todays Posts Today's Posts Mark Forums Read
Notices

missing public folder content after 2010 migration

missing public folder content after 2010 migration

this thread has 4 replies and has been viewed 3544 times

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10th July 2011, 23:42
flicksome flicksome is offline
Casual
Casual
 
 Join Date: Jul 2011
  6 month star 12 month star
 Posts: 3
 Reputation: flicksome is on a distinguished road (10)
Default missing public folder content after 2010 migration

I have migrated my customer from exchange 2003 to exchange 2010. Got through all the little glitches but cannot resolve the missing content in my public folders.

I've been working on this for 3 days and have tried many things but all I've managed to do is replicate folders from exchange 2003 to exchange 2010.
It looks like the folders names replicated but there is no content in any of them.

Please Help!!
  #2  
Old 11th July 2011, 10:50
Ossian Ossian is offline
Administrator
 
 Join Date: Nov 2003
  6 month star 12 month star
 Location: Bonnie Scotland
 Posts: 16,992
  Send a message via Skype™ to Ossian
 Reputation: Ossian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant futureOssian has a brilliant future (1660)
Default Re: missing public folder content after 2010 migration

Only 3 days.... give it about 3 weeks
Seriously, PF replication is the lowest priority so it WILL take time
If you really need it quicker, consider exporting to PST, then dropping the store on the 2003 server and importing into the 2010 PFs
__________________
Tom Jones
MCT, MCSE (2000:Security & 2003), MCSA:Security & Messaging, MCDBA, MCDST, MCITP(EA, EMA, SA, EDA, ES, CS), MCTS, MCP, Sec+
PhD, MSc, FIAP, MIITT
IT Trainer / Consultant
Ossian Ltd
Scotland

** Remember to give credit where credit is due and leave reputation points where appropriate **
  #3  
Old 11th July 2011, 21:10
flicksome flicksome is offline
Casual
Casual
 
 Join Date: Jul 2011
  6 month star 12 month star
 Posts: 3
 Reputation: flicksome is on a distinguished road (10)
Default Re: missing public folder content after 2010 migration

Thanks Ossian,

how do I force outlook client to use exchange 2003? when I select it, it automatically changes to exch 2010 in email account settings.

tks,
  #4  
Old 12th July 2011, 03:11
Sembee's Avatar
MVP Sembee Sembee is offline
MVP
MVP
 
 Join Date: Apr 2006
  6 month star 12 month star
 Location: Newbury, UK
 Posts: 6,500
 Reputation: Sembee has much to be proud ofSembee has much to be proud ofSembee has much to be proud ofSembee has much to be proud ofSembee has much to be proud ofSembee has much to be proud ofSembee has much to be proud ofSembee has much to be proud ofSembee has much to be proud of (1127)
Default Re: missing public folder content after 2010 migration

You have to use a mailbox that is still located on the Exchange 2003 server.
I leave public folder migration at least a week before I get worried, although you should see some content going across within a few days. If you are seeing nothing in any folders, then I would investigate further as that can be an indication of a problem - usually something blocking the SMTP traffic.

I also do not migrate any mailboxes until the public folder content is across.

Simon.
__________________
--
Simon Butler
Exchange MVP

Blog: http://blog.sembee.co.uk/
More Exchange Content: http://exchange.sembee.info/
Exchange Resources List: http://exbpa.com/
In the UK? Hire me: http://www.sembee.co.uk/

Sembee is a registered trademark, used here with permission.
  #5  
Old 12th July 2011, 08:58
flicksome flicksome is offline
Casual
Casual
 
 Join Date: Jul 2011
  6 month star 12 month star
 Posts: 3
 Reputation: flicksome is on a distinguished road (10)
Default Re: missing public folder content after 2010 migration

Thank you,

Yes I used a mailbox that I hadn't moved from exchange 2003, successfully started outlook using that user.
Then I exported public folder, stopped replication on both servers.
Started outlook using a migrated mailbox account.
Imported pst file back in to my public folder.

Not sure if this will cause issues, but it seemed to work. If anybody has any input, please let me know.
Closed Thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cross forest public folder migration - Outlook 2010 David! Exchange 2007 / 2010 / 2013 4 19th March 2011 16:17
Public folder migration - Exchange 2003 to Exchange 2010 outstream Exchange 2007 / 2010 / 2013 3 20th February 2011 19:09
Public Folder Migration from 2007 to 2010 danny230681 Exchange 2007 / 2010 / 2013 2 7th May 2010 11:43
Contacts and content missing from public folder Bio Bob SBS 2000 / 2003 / 2008 / 2011 1 14th March 2009 07:17
Recovering Public Folder Content - help JRM Exchange 2000 / 2003 3 28th March 2007 05:40


All times are GMT +3. The time now is 15:08.

Steel Blue 3.5.4 vBulletin Style ©2006 vBEnhanced
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Valid XHTML 1.0!   Valid CSS!

Copyright 2005 Daniel Petri